Alla inlägg den 14 januari 2007

Av Malin - 14 januari 2007 22:16

Stod på jobbet ikväll och visste att det fanns en massa hushåll runt omkring som hade strömavbrott. Vi brukar dock alltid klara oss så jag var inte speciellt orolig. Dock inträffar såklart det som inte ska; Strömmen går, ffem minuter innan jag ska stänga!Blev kolmörkt, både inne och ute! Är mycket tacksam för reservficklamporna som låg tillgängliga. Låste snabbt och ringde sedan chefen. Mina föräldrar bor dessutom nästan grannar med jobbet så mamma skickade iväg pappa för att hjälpa mig i samma sekund som strömmen gick. Det var minst sagt intressant att göra alla rutiner i blindo. Tex att släcka lampor när det redan var så mörkt som det bara kunde bli. Fick dessutom utnyttja vissa nödstoppsfunktioner för pumparna och annat spännande. Allt i förebyggande syfte om strömmen skulle komma tillbaka i natt. Som tur avr gick i alla fall larmet på nåt reservbatteri så det fungerade att larma och sånt trots att inget annat fungerade! Så kom bara ifrån jobbet en halvtimme senare än vanligt men hade strömmen stannat kvar endast fem minuter längre hade det sparat många problem.NU sitter jag här och funderar på vilken tid jag ska bestämma mig för att börja skolan imorrn. Har genomgång inför tentan imorrn och på förmiddan ska han gå igenom en gammal tenta - som jag dock redan har gjort. Känns dessutom lite osäkert hur tågen går imorrn med tanke på stormbyarna som drar förbi.

Av Malin - 14 januari 2007 10:09

Okej, inte ätit direkt nyttigt idag med rostat bröd och sånt men det är ju faktiskt söndagsmorgon! Anledningen till att jag verkligen måste komma igång med träning är för att jag ändå äter hyfsat nyttigt. Igår insåg jag nämligen att det börjar bli dags att tappa några kilon. Det är inte kul när man måste prova typ fyra par jeans innan man hittar några som sitter snyggt och det bara för att det var stretch i dem. Det värsta är att jag var i samma situation i januari förra året. Vägde lika mycket då som nu. Gick ner några kilon så jag kom i byxorna. Långpromenader var det väl mest som gällde då tror jag. Under hösten började förfallet så nu får jag börja om från början! Det handlar alltså bara om c:a 3 kilo men det gör enorm skillnad på hur kläderna sitter.

Av Malin - 14 januari 2007 01:39

Jag vet inte hur länge sen det var som jag åt chips och vad är bättre än att göra det som fyllemat? Kom nyss hem med smått värkadne fötter - jag valde alltså stövlarna! Men det var helt ok - som kompisen brukar säga; Alkoholen dövar en del av smärtan!Har dansat en hel del, till väldigt varierande musik och med väldigt varierande åldrar på dansgolvet, riktigt kul faktiskt, trots att man ibland såg folk som skulle kunna vara ens föräldrar. Nåja, när man ändå inte är där för att ragga är den nästan bara skönt att slippa alla hormonstinna och fulla killar i ens egen ålder. De enda vi såg var folk från gamla grundskoleklassen - såna vi mest vill undvika.Speciellt kul blir det när man är ute med några av sina bästa barndomsvänner! Jättekul att vi har börjat få mer och mer kontakt igen faktiskt!Nu, mera chips och sen soova!

Ovido - Quiz & Flashcards