Alla inlägg under februari 2007

Av Malin - 3 februari 2007 09:46

Nu har bidragen lagts ut på SVT:s hemsida så passa på att gå in och lyssna nu! Nedan följer mina första intryck:Elin Lanto: Lär bli en radiohit, men inget jag riktigt fastnar för. Jag har lite halvsvårt för hennes röst för melodin och låten i sig är helt ok. Kan nog bli en riktigt häftig show av det hela. ++Andersson & Gibson: Första intryck: Skön låt - lär spelas flitigt i min ipod! Kan dock få det svårt i det här sammanhanget och lär inte ha någon större chans i en europafinal heller. ++++ Anna Book: Klassisk schlager! Blev lite förvånad över att den var på svenska först. Med tanke på titeln hade jag av någon anledning fått för mig att det skulle vara på engelska. Passar dock Anna bra, lär också bli en ordentlig show. +++Addis Black Widdow: Jumbovarning! Bakgrundsmusiken var väl ok men sångerskans röst till det blev inte ett dugg kul - bara jobbigt att lyssna på! -Andreas Lundstedt: Finns risk att den kommer spelas flitigt på dansgolven framöver, i alla fall om han kommer bland de fyra första. Går han vidare gör han det troligen på grund av gamla meriter i kombination med ett showigt framträdande för låten i sig var inte något vidare! +Tommy Nilsson: Det låter som... Tommy Nilsson! I detta startfält lär han gå vidare. Fin låt men har nog ingen chans i globen. +++Sofia: Låtbeskrivningen hälften grekiska/hälften engelska gjorde att tänke: "åh nej, inte en till". Nåja, jag blev positivt överraskad, gillade det här! ++++Uno och Irma: Har alltid haft svårt för Uno och det är inte annorlunda idag. Är ändå helt lyssningsbart men inget jag tar till mig. ++Vad jag hoppas är: "Sofia" och "Andersson och Gibson" till Globen. "Anna Book" och "Tommy Nilsson" till andra chansen men det lär snarare bli de två sistnämnda som går vidare och sedan får de andra sex slåss om plats 3-4. De enda jag räknar ut totalt från början är "Addis..." och där hoppas jag verkligen att jag inte har fel! Får se hur betygen ändras när det framförs live ikväll då!

Av Malin - 2 februari 2007 21:40

Det är helg och jag har inte en enda sak spikat för hela helgen! Ev nån fest på lördag, eventuellt en liten tävling på söndag, det är allt.Många skulle säkert tycka att det var katastrof men jag tänker bara njuta! En helt tom helg kan jag inte minnas att jag har haft sedan innan jul. Jag är mitt emellan två skolkurser och ska inte jobba på hela helgen.Dessutom drar årets stora TV-happening igång imorgon. Melodifestivalen såklart! Det är nog den enda show som jag verkligen anstränger mig för att inte missa. Synd bara att de försvårar det hela genom att ha den så många helger på raken. Alla i umgängeskretsen är tyvärr inte alls lika intresserade, såvida det inte kommer med några technobidrag förstås.

Av Malin - 1 februari 2007 22:16

Inatt jobbade sambon natt, jag jobbade kväll så då mötte vi varandra i trappuppgången. Imorse blev jag härligt nog överraskad med frukost på sängen, innan han skulle sova och jag skulle upp och åka till stallet. Ikväll upprepade sig mötet i trappuppgången och imorrn kommer jag att ha åkt hemifrån innan han kommer hem för att sedan komma hem först på kvällen, och då är han iväg på hockeymatch.Det ovanstående är vad som händer när båda jobbar mer eller mindre skift och kommer i ofas. Det är tur att vi då och då lyckas pricka in längre ledigheter samtidigt också. Att ha såhär jämnt skulle inte funka - man ser ju knappt skymten av varandra. Men å andra sidan är det lite som när vi hade distansförhållande. Man lär sig snabbt att njuta av de stunder man får tillsammans. Inget ont som inte för något gott med sig!

Av Malin - 1 februari 2007 13:10

Lämnade ifrån mig min skrivare förra veckan. Jag har haft den i över två år tack vare att jag tagit hand om ridklubbens tävlingsanmälningar. Nu är det dock slut med det och jag har insett vilket behov jag verkligen har av en skrivare nu!Innan jag fick den jag har gick jag nämligen fortfarande i gymnasiet och när vi hade inlämningsuppgifter gick det snabbt och smidigt att skriva ut i skolan.Nu är det lite värre. Ska lämna in en sak först imorrn men fick nu åka ut till mina föräldrar och låna deras skrivare. Det är bara att hålla tummarna för att jag inte hittar något stavfel eller liknande nu. Det finns visserligen datorer på universitetet också, men jag är inte säker på att jag har några utskrifter kvar och vill inte heller riskera att sitta med krånglande dator imorgon bitti. Känns som det här var ett typisk exempel på saker man inte vet att man behöver förrän man blir av med dem!

Ovido - Quiz & Flashcards